Forse toename cyberaanvallen sinds begin Coronacrisis

Overzicht

Forse toename cyberaanvallen sinds begin Coronacrisis

We zien helaas nog steeds een toename van phishingaanvallen, valse websites en e-mails met geïnfecteerde content. Gebruikers krijgen bijvoorbeeld via de e-mail informatie over bescherming tegen het coronavirus. Ze worden verleid om op een link te klikken of een bestand te openen. Er zijn diverse voorbeelden hiervan in het nieuws geweest. Het motief van cybercriminelen is bijvoorbeeld diefstal van inlogcodes en wachtwoorden, maar ook het lanceren van ransomware of diefstal van gevoelige gegevens. Alles bij elkaar zorgt dit voor veel kopzorgen bij CISO’s, maar ook bij overige leidinggevenden van organisaties. En dan nog maar niet te spreken over een fors hogere werkdruk bij helpdesk en IT-afdelingen.

Voer uw eigen penetratietest uit en méér!

SBL Cybersecurity heeft samen met haar partner Cymulate een uniek aanbod samengesteld om uw technische weerbaarheid te testen tegen dergelijke aanvallen. M.a.w. hoe effectief werken de beveiligingsmaatregelen op de werkplek, de e-mail, de firewall etc. om een aanval tegen te houden of op tijd te detecteren om de gevolgen zo klein mogelijk te houden. De testperiode voor de volledige tool is twee weken, daarna kunt u gebruik maken van een testperiode van 2 maanden om de weerbaarheid van uw omgeving te testen tegen nieuwe dreigingen.

Heeft u interesse dan kunt u zich aanmelden bij onderstaande link:
https://cymulate.com/immediate-threats/?partner_user_name__c=SBL_Cybersecurity

Deel deze insight:

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on print
Print
Share on email
Email

Voordeel SBL

Wat zijn de voordelen van SBL Cyber Security

Advies op maat

Cybersecurity is maatwerk. Niet iedere organisatie is hetzelfde en loopt dezelfde risico’s. SBL stemt advies, aanpak en oplossingen af op uw behoefte.

Toegang tot ervaren experts

Niet iedereen weet alles. Door de ervaring van SBL kunnen we wel alles overzien. Via SBL heeft u toegang tot ervaren experts die u kunnen helpen.

Maak Cybersecurity inzichtelijk

SBL zorgt voor expertise en hulpmiddelen om uw ICT omgeving en uw beveiligingsstatus in kaart te brengen. Het vertrekpunt voor een gedegen verbeterplan.

Effectief samenwerken

SBL werkt graag voor u wanneer dat nodig is. Wij zijn op de locatie of wij werken met de hedendaagse hulpmiddelen veilig online. Beter voor het milieu en bovendien efficiënte tijdsbesteding.

Hulp nodig bij cyber security?

Alleen nog geen idee waar te beginnen

Vragen?

of

Plan hier uw afspraak​. Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!