Mogelijkheden

Cyber security gaat verder dan wetgeving

Om de weerbaarheid van organisaties te vergroten is samenwerking van essentieel belang. SBL Cybersecurity werkt daarom ook samen met ervaren professionals

Waarom SBL Cybersecurity? Lees meer over...

Vaak is het lastig om te bepalen waar je moet beginnen. Veel leveranciers komen direct met allerlei oplossingen. Breng eerst de belangrijkste risico’s en kwetsbaarheden in kaart. Zo investeert u in wat echt belangrijk is voor de continuïteit en veiligheid van uw business.

MKB Bedrijven

Doen wat nodig is

Cybersecurity dient vooral praktisch en hanteerbaar te worden aangepakt binnen MKB

Heeft u een vraag over de cyber security mogelijkheden?
Bel ons gerust op 070 2210158. Wij leggen het graag uit!

Zorg

Zorgzaam met patiëntgegevens

Gevoelige medische gegevens zijn interessant voor Cybercriminelen. Kijk naast de NEN7510 ook naar uw weerbaarheid tegen cyberaanvallen

Industrie

Cybersecurity en OT

Gezien de recente incidenten binnen de industrie is cybersecurity niet meer weg te denken in de OT. Een OT aanpak is wezenlijk verschillend dan een IT aanpak

Voordeel SBL

Wat zijn de voordelen van SBL Cyber Security

Advies op maat

Cybersecurity is maatwerk. Niet iedere organisatie is hetzelfde en loopt dezelfde risico’s. SBL stemt advies, aanpak en oplossingen af op uw behoefte.

Toegang tot ervaren experts

Niet iedereen weet alles. Door de ervaring van SBL kunnen we wel alles overzien. Via SBL heeft u toegang tot ervaren experts die u kunnen helpen.

Maak Cybersecurity inzichtelijk

SBL zorgt voor expertise en hulpmiddelen om uw ICT omgeving en uw beveiligingsstatus in kaart te brengen. Het vertrekpunt voor een gedegen verbeterplan.

Effectief samenwerken

SBL werkt graag voor u wanneer dat nodig is. Wij zijn op de locatie of wij werken met de hedendaagse hulpmiddelen veilig online. Beter voor het milieu en bovendien efficiënte tijdsbesteding.

Diepgaand cybersecurity onderzoek bij Taxameter

Insights

Wij delen graag onze cyber kennis.
Beter voorkomen dan genezen.

Hulp nodig bij cyber security?

Alleen nog geen idee waar te beginnen

Vragen?

of

Plan hier uw afspraak​. Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!