Over SBL

Samen staan we sterk

Om de weerbaarheid van organisaties te vergroten is samenwerking van essentieel belang. SBL Cybersecurity werkt daarom ook samen met ervaren professionals.

Waarom SBL Cybersecurity? Lees meer over...

Het in dienst nemen van een CISO of security specialist kan kostbaar zijn. Wellicht is het voor uw organisatie ook volstrekt onnodig om fulltime de beschikking te hebben over een dergelijke kracht.

Historie

Al meer dan 2 decennia ervaring

De afgelopen 20 jaar heb ik het geluk gehad dat veel klanten
het vertrouwen in mij hadden of mij het vertrouwen schonken
om de meest uiteenlopende securityprojecten te doen. Het
grootste deel van deze tijd was dat als medeaandeelhouder van
het middelgrote Cybersecurity bedrijf Novaccent.

“Door de inzet van SBL Cybersecurity hebben wij een goed beeld gekregen van onze kwetsbaarheden en hebben wij op basis van zijn advies de nodige verbeter maatregelen getroffen.”

Joop Bosman, IT Manager Strukton Workspace

Passie

Waarom SBL Cyber Security?

Eind 2017 hebben de aandeelhouders Novaccent verkocht aan Tesorion. Voor mij kwam op dat moment een keus om te bepalen wat ik nu zelf heel leuk vind om te doen. Na een jaar bij Tesorion gewerkt te hebben, kwam ik erachter dat Cybersecurity nog steeds een grote passie van mij is en dat ik vanuit deze gedrevenheid klanten graag wil helpen om hun Cyberweerbaarheid te vergroten. Maar dan vanuit een eigen identiteit en met eigen oplossingen waarvan ik zelf geloof dat deze echt het verschil maken.
“Door de inzet van Stef Liethoff en zijn security team hebben wij inzicht gekregen in onze kwetsbaarheden. De aanbevelingen in de rapportage waren dusdanig duidelijk en concreet dat wij effectief verbetermaatregelen konden nemen, waardoor het niveau van informatiebeveiliging is toegenomen. De samenwerking was erg prettig.”

Alexander van Rossem, Information Security Manager Isala I&I

Partnerships

Individuele expertise bundelen om te helpen

Daarnaast geloof ik heel erg in partnerships. Om mij heen zie ik de echt goede cybersecurityspecialisten kiezen voor een zelfstandig bestaan en er ontstaan nieuwe kleine bedrijven met goed toepasbare innovaties. De kracht is dan een optelsom van de individuele expertise waarmee klanten echt geholpen kunnen worden, omdat de specialisten waarmee ik werk dezelfde passie tentoonspreiden als ikzelf om u oprecht te helpen om beter beschermd te zijn tegen cyberdreigingen.

“Door de uitvoering van verschillende technische security assessments heeft Stef met zijn security team ons inzicht gegeven in onze technische cyberrisico’s en heeft ook mede bijgedragen tot het verbeteren van de weerbaarheid tegen deze dreigingen”

Ward Vrijsen, voormalig CTSO VodafoneZiggo

Voordeel SBL

Wat zijn de voordelen van SBL Cyber Security

Advies op maat

Cybersecurity is maatwerk. Niet iedere organisatie is hetzelfde en loopt dezelfde risico’s. SBL stemt advies, aanpak en oplossingen af op uw behoefte.

Toegang tot ervaren experts

Niet iedereen weet alles. Door de ervaring van SBL kunnen we wel alles overzien. Via SBL heeft u toegang tot ervaren experts die u kunnen helpen.

Maak Cybersecurity inzichtelijk

SBL zorgt voor expertise en hulpmiddelen om uw ICT omgeving en uw beveiligingsstatus in kaart te brengen. Het vertrekpunt voor een gedegen verbeterplan.

Effectief samenwerken

SBL werkt graag voor u wanneer dat nodig is. Wij zijn op de locatie of wij werken met de hedendaagse hulpmiddelen veilig online. Beter voor het milieu en bovendien efficiënte tijdsbesteding.

Diepgaand cybersecurity onderzoek bij Taxameter

Insights

Wij delen graag onze cyber kennis.
Beter voorkomen dan genezen.

Hulp nodig bij cyber security?

Alleen nog geen idee waar te beginnen

Vragen?

of

Plan hier uw afspraak​. Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!