Pentesten

Penetratietest laten uitvoeren?

De vraag is niet meer óf uw organisatie wordt gehackt, maar wanneer. Cybercriminelen zijn continu op zoek naar mogelijkheden om organisaties binnen te dringen en informatie te stelen of ransomware te installeren. Deze aanvallen worden steeds geavanceerder. Natuurlijk kunt u een jaarlijkse penetratietest uit laten voeren om de veiligheid van uw IT-infrastructuur te checken door externe partijen.

Vrijblijvend advies over onze pentest?

Pentesten

Penetratietest laten uitvoeren?

De vraag is niet meer óf uw organisatie wordt gehackt, maar wanneer. Cybercriminelen zijn continu op zoek naar mogelijkheden om organisaties binnen te dringen en informatie te stelen of ransomware te installeren. Deze aanvallen worden steeds geavanceerder. Natuurlijk kunt u een jaarlijkse pentest uit laten voeren om de veiligheid van uw IT-infrastructuur te checken door externe partijen.

Vrijblijvend advies over onze pentest?

Wij komen graag in contact voor advies

Wat is een Penetratietest (pentest)?

Een Penetratietest of Pentest is het testen van een of meer computersystemen op security kwetsbaarheden. Bij de Pentest wordt gekeken of de mogelijkheid er is om deze kwetsbaarheden ook daadwerkelijk te gebruiken om de beveiliging op deze systemen te doorbreken. Dit wordt gedaan om inzicht te krijgen in de effectiviteit van het (beveiligings-) systeem en om verbeterpunten te definiëren.

Penetratietest laten uitvoeren?

Wilt u direct contact met ons opnemen?

Waarom onze Pentest uitvoeren?

Er is echter een nieuwe, veel effectievere wijze om te testen of uw technische security maatregelen wel afdoende werken en of deze goed zijn ingericht. Dit kunt u doen met zogenaamde Breach and Attack simulation tooling. Deze gereedschapskist met de meest uitgebreide aanval scenario’s kunt u op ieder willekeurig tijdstip en op ieder willekeurige wijze hackeraanvallen simuleren. Of het nu gaat om de toegang tot uw IT-Infrastructuur, uw werkplekomgeving, webapplicaties of mailomgeving. Alle methodes en middelen die een cybercrimineel gebruikt om zijn doel te bereiken worden getest. Hier kan geen pentest tegenop!


Zoals eerder vermeld, cybercriminelen staan niet stil. Het is daarom van belang om continu de dreigingen en de actoren te analyseren en vast te stellen hoe zij te werk gaan. Dit wordt uitgevoerd door een team van experts van Cymulate. Zij zorgen er ook voor dat nieuwe dreigingen, zero-day kwetsbaarheden en de meest geavanceerde aanvalstactieken omgezet worden in aanvalssimulaties in de tooling. Zo blijven we continu up to date!

SBL en Pentesten

Ons dashboard van de Breach and Attack simulation tooling geeft aan welke belangrijke digitale toegangsdeuren zijn getest en geeft de score hoe weerbaar u bent. Via dit dashboard kunt u vervolgens zien welke maatregelen u moet treffen om deze score te verbeteren. Het grote voordeel is dat u deze test regelmatig kunt herhalen en kunt zien of u ook weerbaar blijft!

 

SBL Cybersecurity helpt u graag met het testen en implementeren van Breach and Attack simulation tooling in uw organisatie en u zo te laten ervaren wat de meerwaarde is ten opzichte van de reguliere pentesten.

Waarom SBL

Advies op maat

Cybersecurity is maatwerk. Niet iedere organisatie is hetzelfde en loopt dezelfde risico’s. SBL stemt advies, aanpak en oplossingen af op uw behoefte

Toegang tot ervaren experts

Niet iedereen weet alles. Door de ervaring van SBL kunnen we wel alles overzien. Via SBL heeft u toegang tot ervaren experts die u kunnen helpen

Maak Cybersecurity inzichtelijk

SBL zorgt voor expertise en hulpmiddelen om uw ICT omgeving en uw beveiligingsstatus in kaart te brengen. Het vertrekpunt voor een gedegen verbeterplan

Insights

Wij delen graag onze cyber kennis.
Beter voorkomen dan genezen.

Hulp nodig bij cyber security?

Alleen nog geen idee waar te beginnen

Vragen?

of

Plan hier uw afspraak​. Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!